Nieuws

Hier vind u al het nieuws op de pagina. Houdt deze pagina zeker in de gaten want de komende tijd staat er een hoop te gebeuren!!!!!

Winkel gesloten per 21- 12-2019

Helaas zijn wij per 21-12-2019 gesloten. We zijn volop bezig met nieuwe mogelijkheden . Zodra hier meer duidelijkheid over is plaatsen we het meteen. 
9 april 2017

Zo er staan weer wat nieuwe dingen in de webshop. Zoals de funnypakketten,scheepjes StoneWashed, scheepjes StoneWashed XL , scheepjes catona maar ook de garentol en de yarnbowls. In de winkel waren ze al langer te krijgen maar nu ook online. We hebben nog steeds lang niet alles wat in de winkel staat online dus zou ik zeggen kom zeker even binnenlopen als u in de buurt bent ;). 

Vergeet ook niet onze deel en win aktie op Facebook. Wie weet wint u wel die mooie garentol!!Fijne dag weer 

Groetjes Maaike 
Lente/paas etalage
Lente/paas etalage

30-07-2016

Inmiddels ruim 3 weken open en het is heerlijk!!! We zijn zeer fijn ontvangen door iedereen. Zelfs mensen die niet haken of breien krijgen er door onze winkel zin in. Nou dat is voor mij het grootste compliment dat je kan krijgen. Natuurlijk is het nog vakantie en hoop ik dat het na de vakantie  nog beter gaat lopen. Maar het begin is zeer bemoedigend!!! 
Ik ga er vol enthousiasme voor en hoop dat ook op de mensen uit te stralen. Ik september wil ik gaan beginnen met workshops. In ieder geval leren haken de basis, leren rond haken, leren breien en nog wat specifieke workshops om bijvoorbeeld kerstballen te maken etc. Ook ben ik aan het inventariseren of er interesse is in een haak/brei café om samen met gelijk gestemde tips uit te wisselen en gewoon gezellig samen met de hobby bezig te zijn. Mocht u interesse hebben in een workshop of in het haak/brei café stuur een berichtje en dan zet ik u op de maillijst zodat u als eerste op de hoogte wordt gesteld van de plannen en data's. 
Mocht u nog niet geweest zijn in mijn mooie winkel zou ik zeggen schroom niet en kom gewoon eens binnen kijken. De koffie staat klaar en u bent van harte welkom. Ook als u al wel geweest bent bent u uiteraard van harte welkom en staat de koffie klaar 😉. 
Helaas staat nog niet het volledige assortiment van de winkel op de site. Hier zijn we druk mee bezig. Mocht u iets willen schroom dan niet om te mailen en dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen. 
Hou de pagina in de gaten voor al het nieuws en graag tot ziens !!
Het begint al vorm te krijgen!!!
Het begint al vorm te krijgen!!!

22-06-2016

Nog 2 weken en dan is het zo ver!! Dan gaat de leukste wolwinkel in Beverwijk en omgeving open. Dus zet 06-07-2016 in uw agenda en kom gezellig langs en genieten van al het moois. Natuurlijk zijn er ook leuke aanbiedingen die u niet kan laten lopen 😉. Ondertussen vorderen we gestaag met de opbouw in de winkel. We hebben er ontzettend veel zin in!!!
Hier gaat het gebeuren. De leukste wolwinkel van de omgeving!!!
Hier gaat het gebeuren. De leukste wolwinkel van de omgeving!!!
Nog even hard aan de slag om alle mooie dingen een plaatsje te geven. En dan gaan we ervoor!!! We houden u natuurlijk op de hoogte van de vorderingen.